سوئیچ شبکه POE چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟
آیا میدانید سوئیچ شبکه POE چیست ؟ اصطلاح سوئیچ اترنت POE مخفف عبارت Power Over Ethernet است که به معنی تامین منبع تغذیه توسط کابل اترنت است. بطوریکه به بک منبع تغذیه مجزا نیاز نباشد.
دستگاه هایی که به قابلیت POE مجهز هستند می توانند از طریق شبکه تغذیه کنند و برق مصرفی آنها توسط همان کابلی تأمین میشود که آنها را به شبکه متصل می کند. در واقع تکنولوژی PoE باعث میشود کابلهای اترنت معمولی بهعنوان سیمهای برق عمل کنند. در شبکهای که PoE وجود دارد جریان الکتریکی مستقیم (DC) به شکل همزمان با ترافیک داده شبکه اترنت از کابل عبور میکند.
مطلب مرتبط: راهنمای خرید سوئیچ شبکه (اترنت)
مزایای استفاده از فناوری موجود در سوئیچ شبکه POE چیست
۱. مقرون به صرفه از لحاظ زمان و هزینه
استفاده از این فناوری در کاهش زمان و هزینه های کابل کشی برق بسیار موثر عمل میکند و از آنجا که PoE در هر محلی می تواند قرار داده شود ، این امکان را فراهم می کند که تجهیزات شبکه بر روی سقف ها یا دیوارهایی که به راحتی نمی توان به پریز های برق دسترسی داشت نصب شوند.
۲. انعطاف پذیری
بدون اینکه منبع برق برای آن محدودیت ایجاد کند، می تواند در هر مکانی که مورد نیاز است و کابل کشی شبکه وجود دارد قرار داده شود.
۳. ایمنی بالا
تامین برق PoE هوشمند است و طراحی آن به گونه ای است که تجهیزات شبکه را از نوسانات برق و یا کابل کشی برق غیر استاندارد محافظت می کند.
۴. قابلیت اطمینان
بجای اینکه بوسیله تعداد زیادی آداپتور برق مورد نیاز تجهیزات موجود تامین شود، PoE از یک منبع تغذیه متمرکز و واحد که با استانداردهای جهانی سازگار است تامین می شود. علاوه بر این می توان از طریق یک منبع تغذیه اضطراری به عنوان منبع پشتیبان استفاده نمود و تجهیزات را برای خارج کردن از مدار شبکه و یا راه اندازی دوباره از راه دور کنترل کرد.
۵. مقیاس پذیری
قدرت و امکاناتی که شبکه مهیا می کند به صورتی است که امکان نصب، راه اندازی و گسترش شبکه ارتباطی بسیار آسان و موثر انجام پذیر است.
نقاط ضعف سوئیچ سبکه POE چیست
همانطور که گفته شد فناوری POE دارای مزایای زیادی است اما باید به ۲ نقطه ضغف آن نیز اشاره کرد.
۱. هزینه بالای تجهیزات
۲. محدودیت توان خروجی
مطلب مرتبط: انواع سوئیچ شبکه (اترنت) و کاربردهای آن
کاربردهای سوئیچ شبکه POE چیست
PoE کاربرد های بسیاری دارد که به چند مورد آن اشاره می شود.
- دستگاه های فکس و پرینتر
- دوربین های تحت شبکه (Power Over Ethernet) PoE IP (IP-camera)
- اکسس پوینت های وایرلس (wifi)
- تلفن های تحت شبکه (VOIP)
سوئیچ POE
سوئیچ اترنت POE به سویئچ شبکه ای گفته می شود که به صورت پیش فرض poe injector درون آن قرار داده شده است. دیگر تجهیزات تحت شبکه به صورت معمولی به سوئیچ وصل می شود و این سویئچ است که مشخص می کند آیا آنها با PoE سازگاری دارند یا خیر، بعد از آن به صورت خودکار برق مورد نیاز را تامین می کند. می توان از سویئچ های PoE برای هر وسیله ای استفاده نمود.سویئچ های PoE از شاخه غیر مدیریتی، کم هزینه، با تعداد پورت کم گرفته تا سوئیچ های مدیریتی، رک مونت با تعداد پورتهای بالا قابل استفاده هستند.
همانطور که در بالا اشاره شد اين فن آوری به صرفه جويي در كابل كشي کمک می کند، و این امکان را برای استفاده کننده گان فراهم می کند که با آزادی بيشتری دستگاههای تحت شبكه را در هر فضایی که مایل هستند مورد استفاده قرار دهند.
از طرف ديگر با توجه به اينكه در يک شبكه پيشرفته، حتما UPS و منابع پشتيبان انرژی بکار گرفته شده است، سوييچ شبکه تا مدتي بعد از قطع برق نیز همچنان ميتوانند به كار خود ادامه دهند. اگر در شبكه ای دستگاههای كاربردی مثل دوربين های تحت شبكه با قابليت PoE سازگاری داشته باشند و انرژی آنها به طور مستقيم از سوييچهای PoE تأمين شود، با قطع برق و روشن ماندن سوييچ ها با استفاده از UPS، ميتوانند به كار خود ادامه دهند.
منبع: ittelecom
طراحی لوگو ارزان
ReplyDeleteطراحی سایت اقساطی
خرید سرویس کاهش پینگ
فروش تجهیزات شبکه